Geplaatst op Geef een reactie

Calamiteitenknop voor noodsituaties.

Noodsituaties

Noodsituatie vragen om efficiënte en snelle oplossingen. Wat doe je in een geval van een calamiteit?

Denk bijvoorbeeld aan een school of kinderopvang waarbij alle ouders gebeld moeten worden om hun kind op te halen. Een calamiteit bij een groot evenement of een beurshal die ontruimt moet worden. Nog lastiger is het als een hotel ontruimt moet worden waarvan je niet weet welke gasten zich wel/niet binnen het hotel bevinden. Verder lezen Calamiteitenknop voor noodsituaties.

Geplaatst op Geef een reactie

Welke zakelijke telefoonnummers voor jouw organisatie??

zakelijk telefoonnummer kiezen

Welke zakelijke telefoonnummers voor jouw organisatie?Telefoonnummers zijn een onmisbare schakel voor de telefonie oplossing voor jouw organisatie. VOIPZeker biedt zakelijke telefoonnummers aan in verschillende soorten smaken en maten. Zo bepaal jij zelf welke uitstraling je aan jouw bedrijf wilt geven. Ik begrijp het dat het soms lastig kan zijn om te bepalen welk nummer het meest geschikt is voor jouw organisatie. Lees je even mee? Dan help ik je bij het uitkiezen van een bij jou passend zakelijke telefoonnummer!
Verder lezen Welke zakelijke telefoonnummers voor jouw organisatie??
Geplaatst op Geef een reactie

Waarom kiezen voor VoIP.

Waarom kiezen voor VOIPZeker?

Tja. Er wordt ons wel vaker gevraagd; Waarom zouden wij kiezen voor VOIPZeker? Nu kan ik wel alles op gaan sommen wat er bij onze concurrenten fout gaat maar wij van VOIPZeker focussen ons niet op de fouten van een ander. Wij focussen ons namelijk op onszelf om de beste te zijn en te blijven in alles wat wij doen.

Daar kan ik wel uren over vertellen omdat wij heel veel meer te bieden hebben dan onze concurrenten maar ik zal het kort houden en in hoofdlijnen voor je opsommen. Verder lezen Waarom kiezen voor VoIP.

Geplaatst op Geef een reactie

Onderling gratis bellen voor bedrijven.

goedkopere zakelijke telefonie

Onderling gratis bellen voor bedrijvenWat nou als ik jou vertel over de mogelijkheid om eenvoudiger EN goedkoper zakelijk te bellen? Zakelijke telefonie brengt je namelijk niet alleen in contact met je klanten, maar maakt ook de communicatie binnen je bedrijf nog eenvoudiger en ook goedkoper. Ook iets voor jouw bedrijf?Tegenwoordig willen bedrijven alles koppelen en integreren met elkaar, zodat alles effectiever en efficiënter verloopt. Waarom dan niet ook de zakelijke telefonie? De functionaliteiten en mogelijkheden van vaste telefonie zijn namelijk talloos. Verder lezen Onderling gratis bellen voor bedrijven.
Geplaatst op Geef een reactie

VoIP telefonie met nog meer mogelijkheden.

VoIP telefonie met nog meer mogelijkheden

VoIP voor Dummies 2Indien je het vorige blog over VoIP telefonie, VoIP voor Dummies 1, hebt gelezen is het natuurlijk onterecht dat ik je nog steeds een Dummie noem. Maar zo snel kon ik geen nieuwe pakkende titel vinden, dan maar VoIP voor Dummies 2. Uiteraard blijf ik wel gewoon Algemeen Beschaafd Nederlands praten, zodat iedereen het lekker kan blijven volgen.

We weten inmiddels wat VoIP bellen is en enkele voordelen en functionaliteiten ervan. Niet? Lees dan even snel nog het vorige blog VoIP voor Dummies 1. Verder lezen VoIP telefonie met nog meer mogelijkheden.